Вітаю Вас, Гість

11:33
Цікаве життя в клубі "Факел"

   5-го серпня пройшов ще один цікавий день розваг у клубі «Факел»! Розпочався він звичайно ж зі спортивної годинки! Діти завзято виконували спортивні вправи і грали в активні ігри. Після конкурсу малюнків та перегляду улюблених мультфільмів, було проведене анкетування на тему: «Мої друзі», в рамках «Корисної години», завдяки якому дорослі мали змогу ближче познайомитись із малечею, та обсудити важливі теми. Як тільки спала обідня спека, ми усі разом відправилися годувати хлібом голубів. Потім із захопленням діти знайомилися із книгами в «Літературній країні» і закінчили веселий день, прослуховуванням відомих пісень про маму.(Фото.)

   Сьогодні, 28.08.2021, наші діти взяли ініціативу на себе і вирішили самостійно керувати ранковою зарядкою! Вони не тільки виконували вправи, а й пограли в гру «Плутанка». Після фізичної хвилинки, дітлахи співали свої улюблені пісні на станції «Музична країна»! Звичайно, ми не забули про «Корисну годину» де малята дізналися багато цікавого про загартовування, а потім, разом із дорослими, пограли в настільні ігри й провели турнір по шашкам, демонструючи свої дивовижні навички гри. У країні «Веселий олівець» ми зображували на паперах малюнки власних сімей, а потім, завітавши до «Книжкової країни» ознайомилися з найцікавішою книжкою – енциклопедією. Коли розважальний день підійшов до кінця, ми в затишному колі продовжили знайомство із творчістю Мелітопольської поетеси Лариси Іщенко та її книгою «Я малюю сонце». (Фото.)

    На вулиці спекотно, 27.08.2021,  а наш цікавий літній день, як завжди, починається з ранкової зарядки «Прокидайтесь,соні!» та рухливих ігор у спортивному залі. Після спортивної години, малеча відпочивала, переглядаючи улюблені мультфільми. Наступний час ми провели дуже корисно, вивчаючі правила поведінки у водоймах. Кожен із дітлахів мав змогу проявити себе, під час конкурсу «Ми маємо таланти», вони розповідали вірші, співали пісні та чудово танцювали. Проявити свої таланти, також діти мали змогу під час вироблення гарних квітів із паперу, а потім вони поділилися своїми найулюбленішими книгами на зупинці «Літературні самоцвіти»! Закінчився літній день розваг – активним відпочинком на розважальному майданчику у сквері клубу «Факел». (Фото.)

     Сьогодні, 26.07.2021, день розваг почався із корисної ранкової зарядки! Завітавши у країну «Літературні самоцвіти» ми ознайомилися із улюбленими віршами дітей, а потім на зупинці «Корисна година» разом повторили і вивчили правила поведінки на дорозі. У казковій країні «Веселий олівець» малята завзято малювали та розмальовували малюнки на тему «Як зберегти здоров’я», а на станції «Розумний спорт» позмагалися у грі шахи та шашки. Після «Планети ігр», на якій діти грали у різноманітні настільні ігри, ми усі разом поспівали караоке, улюблених пісень з мультфільмів. Також з дітьми провели інструктаж «Hello, канікули! Будь пильним у віртуальному світі» . А закінчився день активним відпочинком у сквері клубу «Факел». (Фото.)

Переглядів: 176 | Додав: pozashkilya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar